06-40325220         lindawitholt@gmail.com

over mij

Welkom op mijn website. Graag stel ik mijzelf voor. Mijn naam is Linda Witholt, geboren op 18 september 1985. Sinds 2011 ben ik werkzaam als coördinerend wijkverpleegkundige. Omdat ik geïnteresseerd ben in communicatie en menselijk gedrag, heb ik de opleiding voor coach & counsellor gedaan aan de Acedemie voor Coaching en Counselling.

Momenteel ben ik met de NLP opleiding bezig, dit is een communicatie methodiek die zich bezig houd met onbewuste denk processen. Mijn passie is om mensen te helpen, die door wat voor reden dan ook niet goed in hun vel zitten. Waarom wil ik dat? Omdat ik weet hoe dit is en dat je hier weer uit kunt komen, je moet er alleen even moeite voor doen, durf naar jezelf te kijken, wees eerlijk en zet die 1e stap!

Door mijzelf continue uit te dagen en de nodige zelfreflectie, ben ik gegroeid tot de persoon die ik nu ben. Toen ik jonger was kwam ik er achter dat ik faalangst had. Ik ben dankbaar voor al mijn ervaringen, positief & negatief. Ik weet wie ik ben en ik weet waar ik voor sta. Niemand is perfect, ik accepteer mijn eigen tekortkomingen, ik doe mijn best hier aan te werken. Ik zie het leven als een leerschool, ik ben zelf nooit uitgeleerd en verras mijzelf nog regelmatig. 

Van nature ben ik heel erg nieuwsgierig aangelegt, ik vind mensen interessant. Ik luister graag en stel vragen om te begrijpen wat jij daadwerkelijk bedoeld. Verwacht van mij dat ik zonder vooroordeel naar jou verhaal luister. 

Iedereen is uniek en ik help jou door een vervelende periode heen, zodat jij de situatie in een nieuw daglicht kunt zien en vaardigheden aan mag leren om er effectiefer mee om te gaan.

Linda Witholt